Als merkonafhankelijke garage zijn we je graag van dienst met ieder type band. De lijnen met leveranciers zijn kort dus we helpen je snel weer op weg. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe banden, het wisselen naar winterbanden of andersom, opslag van je banden, maar ook voor de periodieke uitlijning of balanceren.

Net als bij de onderdelen van je voertuig is het belangrijk dat je ze goed onderhoudt en jaarlijks controleert op slijtage. Een (te) gladde band zorgt al snel voor problemen met de grip op de weg. Zeker vanaf het najaar als de weg glad is van regen en bladeren. Denk er dus aan dat je de juiste band voor het seizoen kiest, een zomer- of winterband of misschien is een all-season band juist ideaal. We voorzien je graag van advies en denken met je mee. Heb je opslag nodig voor je bandenset? Ook daar kunnen we in voorzien.

img-20211118-124859

“MAXIMALE GRIP OP JE VEILIGHEID”

Niet minder belangrijk zijn; de bandenspanning en de stand van de banden. Zorg ervoor dat je banden op de juiste spanning staan. Dit zorgt ervoor dat je optimale grip op de weg houdt en bovendien zo lang mogelijk met je banden doet. De bandenspanning is erg afhankelijk van het weer en de omstandigheden en kan snel teruglopen. We raden je dan ook aan om elke maand je banden te controleren. De juiste instellingen voor jouw banden vind je in je instructieboekje. Merk je dat het stuur trilt? Of dat de banden scheef afslijten? Kom dan eens langs. We kijken naar de stand van je banden en kunnen deze uitlijnen of balanceren.

Maak een afspraak