Een defecte auto of camper komt nooit goed uit. En helaas kun je veel, maar niet álles met goed onderhoud voorkomen. Voor die momenten dat een reparatie echt noodzakelijk is, kies je voor Auto Service Tiems. Waarom? We halen je auto of camper gratis op, brengen hem netjes weer bij je terug en zorgen altijd voor de meest gunstige oplossing. Met 60 jaar ervaring zijn we alle problemen inmiddels wel de baas. We zijn gecertificeerde monteurs met meer dan voldoende technische kennis van allerlei voertuigen. 

“EEN GRATIS HAAL- & BRENGSERVICE, NET DAT BEETJE
EXTRA GEMAK WAAR ONZE KLANTEN BLIJ VAN WORDEN.”

We hebben zeer korte lijnen met merkdealers en leveranciers van onderdelen. Vaak hebben we de benodigde delen nog dezelfde dag in huis. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot je auto klaar is en anders mag je een van onze leenauto’s natuurlijk gratis lenen.

De kosten per reparatie verschillen vaak. Niet alleen door de verschillen in reparaties, maar ook door het aantal werkuren dat noodzakelijk is voor de betreffende auto of camper, of de kosten voor de inkoop van een onderdeel. Natuurlijk stemmen we, voordat we aan het werk gaan, de kosten met je af.

Maak een afspraak voor een reparatie