De carrosserie, de lijnen, de koplampen, het zitcomfort. Echt alles, alles aan die auto is prachtig. En dan het liefst in mat zwart of in het blauw natuurlijk. Hij zit al een tijdje in je hoofd, maar je kan hem nergens vinden. En telkens als er eentje voorbij komt… Bij Auto Service Tiems helpen we je graag jouw droomauto te vinden. We zetten zoekopdrachten in en gooien lijntjes uit in ons netwerk. Nét zo lang totdat we hem hebben. Die unieke occasion óf nieuwe auto. Want dat regelen we ook voor je.

Maar ook als je gewoon op zoek bent naar een praktische tweedehands, voor een lagere prijs, dan zijn we er voor je. Ongeacht het merk of de reden. Je kunt bij ons alle kanten op. We zijn een universele garage en dat betekent dat we ieder merk hetzelfde behandelen. We hebben het gereedschap en de kennis in huis en onderhouden je auto net zoals elke andere in onze garage. Met de uiterste zorg en aandacht. Bovendien koop je bij ons met 12 maanden BOVAG garantie.

Zo af en toe hebben we leuke occasions op voorraad, maar we werken nagenoeg altijd via opdracht. Heb jij voor ons een zoekopdracht? Aarzel dan niet en laat het ons weten.

"TWEEDEHANDS OP DE MARKT, MAAR GLOEDNIEUW VOOR JOU"

Occasions

Op zoek naar een occasion?