60 jaar

Auto Service Tiems is een gerenommeerd auto reparatie en -onderhoudsbedrijf in Creil en omgeving. Al meer dan 60 jaar draait het om persoonlijk contact, kwaliteit in occasions en materialen en betrouwbare service. Tiem Tiems vertelt gepassioneerd over zijn werk. Sinds november 2018 is hij de eigenaar van Auto Service Tiems, op dezelfde plek waar zijn grootvader in 1960 met zijn bedrijf startte. Zes dagen per week werkt hij inmiddels zij aan zij met zijn vader (Tiem Sr.) aan een enorme verscheidenheid aan wagens en campers. En dat mag je bijzonder noemen.

"Al meer dan 60 jaar draait het om persoonlijk contact, kwaliteit in occasions en materialen en betrouwbare service."

rbt

Tiem Jr. groeide op in de garage. Hij kent de plek, de machines en de materialen als zijn broekzak. Als jonge jongen werkte hij in loondienst op de vestigingen en bij Rijkmans in Emmeloord. En nu op zijn achtentwintigste sleutelt hij tegelijkertijd aan de auto’s en de organisatie. Hij weet dat het gaat om gunnen en vooral ook om de lange termijn. Hij is altijd op zoek naar de beste oplossing voor zijn klanten. Linksom of rechtsom, het wordt geregeld. De diversiteit is groot, van oldtimer tot leasewagen en van stadsauto tot camper. Vaak is het puzzelen, maar juist dat maakt het vak zo mooi.

foto-gevel1

Duurzaam ondernemen

Het wordt steeds belangrijker om met aandacht voor duurzaamheid te ondernemen. Ben je benieuwd hoe wij hier aan werken? Lees hier het laatste nieuws.

img-20201120-135321web (2)-min (1)