Meer dan 60 jaar "Auto Service Tiems"

Auto Service Tiems is een gerenommeerd auto reparatie en -onderhoudsbedrijf in Creil en omgeving. Al meer dan 60 jaar draait het om persoonlijk contact, kwaliteit in materialen en betrouwbare service. Daar zijn we trots op, dat mag je best weten.

Sinds november 2018 ben ik, Tiem Jr., de eigenaar van Auto Service Tiems, op dezelfde plek waar mijn opa in 1960 het bedrijf startte. Zes dagen per week werk ik inmiddels zij aan zij met mijn vader (Tiem Sr.) aan een enorme verscheidenheid aan auto’s en campers.

"Al meer dan 60 jaar draait het om persoonlijk contact, kwaliteit in occasions en materialen en betrouwbare service."

Ik groeide op in de garage, net als mijn vader eigenlijk. Ik ken de plek, de machines en de materialen als mijn broekzak. Als jonge jongen werkte ik in loondienst op de vestigingen van mijn vader en bij Rijkmans in Emmeloord. En nu op mijn 30ste sleutel ik tegelijkertijd aan de auto’s én de organisatie.

We snappen dat het gaat om gunnen en vooral ook om de lange termijn. We zijn dan ook altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou als klant. Vaak is het puzzelen, maar juist dat maakt het vak zo mooi. Links- of rechtsom, het wordt geregeld. Zodat jij zo min mogelijk kosten maakt. De diversiteit van onze werkzaamheden is groot; van betrouwbare, oude auto tot nieuw model en van bedrijfswagen tot camper.

Toekomstbestendig ondernemen

Het wordt steeds belangrijker om met aandacht voor duurzaamheid te ondernemen. Ben je benieuwd hoe wij hier aan werken? Lees hier het laatste nieuws.