Inmiddels hebben jullie het vast wel gezien of gehoord: door aanhoudende drukte komen we structureel ruimte tekort in de werkplaats. Daarom kiezen we ervoor om zo’n zeven meter uit te bouwen langs de achtergevel van het pand. Inmiddels staan de buitenste wanden op hun plaats en wordt het dak verder afgewerkt.

.
De wanden staan

Zoals eerder genoemd neemt Bouwbedrijf Bosma de bouw voor zijn rekening. En de mannen zijn lekker bezig. De spanten werden in rap tempo geplaatst en ook het dak en de panelen van de buitenwanden zitten al op hun plek. Nu kunnen we in de werkplaats zien en ervaren hoeveel ruimte er wel niet bij is gekomen. De droom staat.

Bijna waterdicht

Eigenlijk is de ruwbouwfase al gauw teneinde en is het straks tijd voor afwerking. Aan de buitenzijde van de aanbouw is nu al te zien hoe het uiteindelijk gaat worden. De verbinding van het nieuwe dak naar het oude krijgt eerst nog de aandacht. En dat is wel nodig, want er is flink wat regen naar binnen gevallen en dit zal de komende maanden niet minder worden. Daarna worden de bestaande kozijnen verplaatst naar de nieuwe achtergevel.

Op de planning

In december kunnen we binnen verder met afwerken. Er staat nog van alles op de planning; nieuwe bruggen, verlichting, vernieuwing van opslagruimten, een nieuw kantoor en nieuwe sanitaire voorzieningen. Uiteindelijk willen we ook een mooie receptieruimte maken waar je rustig kunt wachten op je auto of camper en ondertussen geniet van een bakje koffie.

Kortom: wij zijn erg blij met alle ontwikkelingen en zitten vol nieuwe energie en idee├źn. Ondertussen werken we gewoon door in de werkplaats, dus aarzel niet om een afspraak te maken.

We houden jullie hier op de hoogte!