In onze werkplaats werken we met plezier aan alle merken en typen auto’s of campers. Persoonlijk contact, eerlijkheid, overleg met de klant en kwaliteit staan hierbij voorop. Om onze dienstverlening continu op hoog niveau aan te kunnen bieden, zoeken we nog een Eerste Monteur.

Eerste Automonteur / Autotechnicus (m/v)

Wij zijn op zoek naar een Eerste Automonteur/Autotechnicus ter aanvulling op ons team. Jij hebt genoeg kennis op zak om zelfstandig te werken. Je hebt immers al ruime ervaring opgedaan in de werkplaats en kunt je kennis en ervaring ook met je collega’s delen. Sterker nog, dit doe je graag. Jij bent trots op je vak en werkt met passie aan allerlei automerken en ook aan campers. Jouw inbreng en ervaring is van harte welkom. (…)

Bekijk hier de volledige vacature

We komen graag met jou in contact!

Ben jij wie wij zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op met Tiem Tiems via info@autoservicetiems.nl of op tel. 06 20509966. Dan drinken we gauw samen een kop koffie om je motivatie en ervaring te horen. Stuur dan ook alvast even je C.V. toe. Een brief sturen mag en wordt zeker gewaardeerd, maar het hoeft niet.

Reageren op deze vacature kan zolang deze op onze website staat. Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.